20 august 2008

Retezat 2008

Ziua 3 - Pietrele - Lacul Pietrele - Bucura

Ne-am hotarat sa ne mutam tabara la Bucura. Zis si facut. Stiam ca traseul e usurel asa ca planuiam si o urcare pe Peleaga in aceeasi zi. Dar, in loc de 3 ore si jumate pana la Bucura am facut 5. Motivul: soarele puternic care ne-a naucit si ne-a facut sa ne oprim si sa ne ascundem la fiecare colt de umbra. Niciodata pana acum nu mi-am dorit sa ma ploua la munte. Totusi acum mi-am dorit cu ardoare(!) acest lucru.



Abia cand am ajuns in Saua Bucurei au aparut cativa nori... dar eram deja storsi asa ca am renuntat la planul cu urcarea pe Peleaga :(



La Bucura era multa lume... aproape 60 de corturi. Surprinzator (sau nu) cred ca jumatate din ei erau straini. Atmosfera relaxata si relaxanta daca reuseai sa faci abstractie de tantari.



Ziua 4: Bucura - Judele

Ziua a patra a inceput cu acelasi soare puternic si cer fara nori. Asa ca, dati bine cu crema, aceia dintre noi care inca nu eram arsi inca de tot am pornit catre Judele.



Planul era simplu: urcat sa vedem valea de sus...



admirat natura...



si apoi coborat la afine langa unul dintre lacuri.



Va urma

3 comentarii:

Unknown spunea...

Bravos Lauriciu,

Faine pozele si prelucrarea. Poate mergem impreuna la anul daca imi reintru si eu in forma o tzara.

Laura Florea spunea...

Mersi!

Prelucrarea e ca de obicei, nimic nou, nimic in plus, pe ici pe colo ceva in minus pentru ca pozele au iesit mult mai bine decat ma asteptam.

Astept cu nerabdare sa iti reintri in forma... ca, de cand ne ameninti, am ajuns sa nu mai cred nimic :P

Unknown spunea...

Bineeee ...