03 noiembrie 2006

Ninge!

NINGE!

Nu-mi pot sterge zambetul de pe fata :) Prima ninsoare de anul asta nu s-a lasat asteptata prea mult. Azi dimineata Bucurestiul arata frumos: culorile toamnei si ninsoare. Deja am inceput sa visez la zilele iernii: la ciocolata calda pe care o bei dupa o zi de ski sau dupa o sedinta de patinaj, la caldura de langa soba dupa o bataie cu zapada :)

Nu e nimic mai vesel decat zapada.

Abia astept vacanta de iarna. Ce ziceti? Cum va suna o bataie cu zapada si apoi mere coapte cu scortisoara si focul trosnind in soba? Hai, visati cu mine! Uite, mere avem (am avut grija de asta in a doua parte a concediului). Nu mai trebuie decat zapada... si o mana de prieteni. Cine se baga?


Si continui sa zambesc! :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ma pot abtine sa nu intregesc tabloul expus. Este excelenta o ciocolata calda in conditiile in care te asezi ca belfer-ul (cred ca asa se scrie) si ti se aduce la nas! Este excelent sa skiezi! Problema este cu ceilalti: ce te faci cu oameni sarmani care muncesc zile intregi pe un soare umed pentru aduna cacao cat sa-si faca unu ciocolata? Ce te faci cu ceilalti care se invoiesc sa te insoteasca la ski si o zi sa stea ai sa se intreabe ce o fi asa fun sa-ti dai drumul la vale, sa urci, sa-ti dai drumul la vale, sa urci .... Iar bataie cu zapada... bleah. In ultimii ani numai de bataie cu noroi. De la masini. Ocazional cand se putea bataie cu zapada raspunsul era nu... ma ud... e rece... strici aparatul.

Viata e naspa. Mai ales vineri, cand nu mai ai rabdare sa treaca timpul sa pleci in weekend la ski...

Laura Florea spunea...

Bai, neah, dar stiu ca te plictisesti nu gluma la servici. Dar nu inteleg de ce incerci sa imi strici mie buna-dispozitie...

Anonim spunea...

Sky? Where? When?
Pick me! Pick me!