04 decembrie 2007

Obosita

Mi se intampla din ce in ce mai des sa aud pe altii zicand sau sa gandesc chiar eu: suntem prea obositi... prea obositi sa mergem la munte in weekend, prea obositi sa mergem la un concert sau la teatru, prea obositi sa iesim seara in parc sau la patinoar, prea obositi sa ne relaxam. Asa ca stam acasa in fata televizorului (prea obositi ca sa citim) si ne complacem in aceasta situatie :(

Nu mai merge asa... trebuie sa gasesc un mod in care sa pot sparge gheata care ma inconjura... sa pot respira din nou... trebuie!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Chestia aia care se sparge ar putea sa fie un autoportet intr-o zi de marti 12. Cand autoarei de nervi i-a crescut si barba si ridurile s-au accentuat.
Nota Bene: Pentru ne-initiati ridurile sunt provocate de cantitatea redusa de colagen din piele (ca in reclama cu Milka). Scaderea colagenului (pentru baieti va puteti imagina ca colagenul e chestia aia care tine parul lipit de cap) sub pragul de critic de concentratie de amino-acizi in piele stabilit prin formula lui Maybach provoaca efecte de spargere cunoscute in literatura despecialitate sub denumirea de "break-out-uri".
In cultura au fost foarte frumos evocate in melodia "Vreau sa ma sparg liber".