25 aprilie 2007

"A aparut Ro pe harta"

... mi-a spus cineva ieri (stie el cine). Pai, cam asa e... Tocmai mi-am facut o mica recapitulare pentru concertele mai importante (din punctul meu de vedere) de anul asta si a iesit asa: Blind Guardian (mai e un picut)... Within Temptation, My Dying Bride, The Gathering, Tarot, Haggard, Anathema (Artmania rules)... Rolling Stones (nu se poate sa se rateze asa ceva)... inca ma mai gandesc daca Alice Cooper... astept biletele la LOT & Rage... am uitat ceva?

Uite o poza cu chitaristul meu preferat :)

18 aprilie 2007

Dealuri



Am fost sambata la plimbare pe dealuri. Mai precis de la Nistoresti la Comarnic. A fost... soare mult... prea mult tinand seama ca ne-am ars. Dar a fost... relaxant. Ne-am plimbat prin livezi (din pacate pomii erau inca neinfloriti), pe poteci pline de frunze uscate, am dormit pe o pasune departe de masini si poluare... exact ce trebuie dupa o saptamana de servici. Mi-am incarcat bateriile si trebuie sa tina pana la 1 Mai.



PS: pozele sunt facute de sora-mea... sper ca nu se supara ca le-am pus aici.

11 aprilie 2007

Rasnov

Weekendul asta am vizitat cetatea Rasnovului. Mi-a placut. Merita vizitata. Din cate am inteles s-au apucat acum cativa ani sa refaca cetatea. Era numai ruine (cel putin in pozele pe care le-am vazut eu). M-a mirat sa ajung acolo si sa gasesc o parte din case intregi (refacute), un muzeu cu destul de multe exponate... mi-ar fi placut sa pot vizita mai mult casele, dar toate erau transformate in magazine de artizanat. Inteleg totusi ca s-au bagat destul de multi bani in refacerea cetatii, bani pe care trebuie sa ii recupereze cumva...

Cateva poze turistice:



Caruta


si cainele locului


o 'mare' alee


zona inca nerefacuta