25 septembrie 2006

Tiamat

Sambata am fost la concertul Tiamat. Sala Agronomia, deci pretentiile de sunet nu erau prea mari. Totusi in primul rand se auzea bine :).

Despre trupele din deschidere nu prea stiu ce pot comenta. Kratos avea pe 'omul invizibil' la baterie si au avut ceva probleme cu sunetul. Probabil din cauza asta publicul a fost reticent. Grimegod a sunat bine. Eu ii vedeam si ascultam pentru prima oara si mi-a placut cum suna. Nu mi-a placut insa prezenta lor scenica. Solistul mi s-a parut de-a dreptul ciudat :( .

Timat a fost la inaltimea asteptarilor. Chiar au sunat bine pentru Agronomie. E adevarat ca am stat mai central decat la Lake of Tears. Mi-a placut deschiderea cu 'Vote for Love'. M-a uns la suflet 'Wings of Heaven'. De 'The Sleeping Beauty' ce sa mai zic :). Mi-a placut ca au coborat in public si au dat mana cu fanii, desi am primit cateva coate bune in cap pentru ca eram in fata. Totusi faptul ca s-au apropiat de fani a fost o bila alba. M-a amuzat reactia lui Edlund cand o tipa micuta a sarit gardul ca sa-l imbratiseze.

Am fost dintre cei care au ajuns si in spatele scenei pentru autografe. Nimeni nu se astepta la o sesiune de autografe si o intalnire cu fanii dupa concert si ca urmare am fost luati prin surprindere cand in timpul concertului ni s-au dat ecusoane pe care scria 'all access' :). Pentru surpriza asta multumim Metalfan, stiu eu niste fete care au fost foarte fericite. Baietii au fost foarte simpatici si foarte rabdatori. Banuiesc ca sunt obisnuiti sa raspunda de fiecare data la intrebari de tipul: V-a placut pe la noi? Cand mai veniti? Cand iese urmatorul album?. Mie mi s-a parut amuzant ca toata lumea ii felicita si ii intreba acelasi lucru, dar apoi ce altceva sa-i intrebi...

Dupa Amorphis la Sibiu am zis ca nu-mi mai iau camera foto la concerte si nu am mai luat-o asa ca nu pot sa va arat poze cu Tiamat. Tot ce am este un afis semnat caruia i-am facut repede o poza :) .

21 septembrie 2006

Bleah!

Azi eram in tramvai si pe scaun in fata mea cineva citea o revista. Mi-a atras atentia un citat din Cioran. Zicea Cioran ceva de genul: "Toti am vrut la un moment dat sa fim canibali; nu atat pentru placerea de a devora pe cutare sau cutare, cat pentru cea de a ii vomita".


Cred ca cei care fac asa ceva sunt prea otravitori si pentru a fi vomitati. Bleah!

13 septembrie 2006

Oglindire

Oare ce vad oamenii din jurul meu? Cat de distorsionat vad ei realitatea? Nu stiu. Tot ce stiu e ca lucrurile se vad diferit in functie de starea de spirit a privitorului.

Ieri totul era clar, vantul nu incepuse sa bata...


azi realitatea s-a tulburat...

08 septembrie 2006

La Multi Ani, Marie!

Anul acesta cate o floare virtuala pentru fiecare Marie, pentru ca sunt imprastiate prin toata Europa.

Una tie,


si una tie,


si una tie,


si un LA MULTI ANI! mare de tot pentru fiecare din voi.

05 septembrie 2006

Tribute to Freddie...

01 septembrie 2006

Timpul

Imi tot suna in cap citatul "timpul nu mai avea rabdare". (Cum de unde e citatul? Din Morometii.) De ce? Pentru ca simt ca timpul trece prea repede sau mai bine zis ca trece pe langa mine. De exemplu: imi dau seama acum ca a trecut vara. Chestia asta e pe de-o parte buna: inseamna ca nu mai fierb in suc propriu de fiecare zi, ca am ajuns la temperaturi suportabile (de asta mi-am dat seama ieri cand, in sandale fiind, mi-a fost un picut racoare). Pe de cealalta parte insa am facut un mic inventar de vara si a iesit cam asa: Paris... o zi in Bucegi, o zi in Crai, 4 zile la mare, un wk in Sibiu si 2 zile in Brasov... cred ca nu am uitat nimic. Cam putin... parerea mea.
Ehhh... asta este... lasa ca se apropie toamna si odata cu ea saptamana obisnuita in munti. Nu ne-am hotarat inca ce munti vor fi anul asta dar pana atunci ne uitam in urma la cum a fost toamna trecuta in Rodna, intarim un pic mai mult culorile ca sa simtim mai aprig dorinta de a lua rucsacul in spate si a fugi de lume, si visam cu ochii deschisi... visam colorat...